EFTER PRINT KOMMER FÖRÄDLING.

Det finns många olika sätt att förädla en bild på. Montering på olika skivmaterial med distansupphängning är alltid elegant och stilrent. Ibland kan det dock vara så enkelt som en inramning för att allt ska kännas helt rätt. I vårt ordersystem kan du själv kombinera papper, monteringsskiva och inramning. välj mellan svart och vit ram. Vi har också några fasta format inramade tavlor på Smooth Pearl.

SKIVMATERIAL

Vi lämnar öppet för dig att göra delar i processen själv eller bestämma över detaljerna som vi tillverkar efter. Bland våra val finns möjlighet att montera på syrafri kartong om du ska sätta i en befintlig ram, Kapa-Fix om du ska presentera enkelt eller Dibond om du vill ha en fritt hängande bild utan ram. Kapa-Fix går också att kombinera med svart eller vit träram.

SE KOMBINATIONER

 

KILRAM.

Våra canvastavlor monteras på kilram av norrländsk furu. Kilramarna finns i två tjocklekar och i fasta längder. Kilramen är fingerskarvad för att minimera risken att den slår sig vid temperaturväxling. Vi lagerför i 5cm intervall från 30cm upp till 100cm, över 100 cm i 10cm intervall upp till 150cm. Önskar du större tavlor än så kontakta oss så ordnar vi det med lite längre leveranstid. Största tavlan vi gjort i ett stycke är 150 x 300 cm.

 

KOMPLETT RAMVERKSTAD.

Vi har nu även en komplett ramverkstad med arkiveständig inramning av dina bilder. Det går att välja till passepartout, ramlist och vilken typ av glas som önskas. Har du en egen ram kan du välja att beställa till endast passepartout så du inte behöver beskära bilden efter ramen. Då tillverkar vi en passepartout som har ett hål i mitten för din bild och yttermåtten passar ramen du har.

  Dibond Kapa-Fix Syrafri Kartong Kilram
  Aluminiumkompositskiva 3mm. Komplettera med en distansupphängning så svävar bilden på väggen. Ekonomisk montering på självhäftande skiv. Presentera enkelt som skivan är eller komplettera med ram. Perfekt för slätt montage av en bild som ska ramas in i befintlig ram. Bilden ligger då slätt i ramen. Endast för canvasduk, vi monterar antingen på 18 eller 35mm djup kilram.
Syrafri  
Går att rama
Finns i paketlösning    
Svart / Vit ytteram