BETALNING

1. VISA / MasterCard
Vi är certifierade av VISA, MasterCard, Swedbank, Babs och Samport för att få lov att ta betalt med kort. Väljer du detta alternativ skickas du över till vår betalväxel Samport som sköter all kommunikation med vår bank Swedbank. Denna kommunikation görs helt krypterat och vi kan aldrig se ditt kortnummer. Säkerhetestekniken som används är den senaste kallad 3D-secure som är skapad av VISA och MasterCard, den gör lite förenklat att det bara är kortinnehavaren som kan använda kortet. Om du väljer att betala med kort reserveras pengarna direkt på ditt konto och ett kvitto mailas till dig.

2. Faktura 49:-
Betalningsvillkor 10 dagar. Fakturan skickas från Svea Ekonomi som administrerar detta betalsätt. För att bli godkänd för faktura måste såväl leverans som faktura skickas till din folkbokföringsadress. I samband med fakturaköp lämnar du ditt personnummer och en kreditupplysning görs. Denna måste bli godkänd för att fakturering ska vara möjlig.

3. Kort i butik:
Om du hämtar hos oss och inte betalt direkt på hemsidan betalar du med kort i butiken. Vi inte emot kontanta medel utan tar därför endast emot kort vi uthämtning. I detta läge går det inte att ändra till faktura. Önskar du alltså få faktura måste detta välja i samband med beställning efter som en kreditupplysning alltid ska göras.